DESPRE MINE

anna foodcoaching marti13 mici prima parte-103Când m-am apucat de treaba asta în 2014, am facut o alegere. Aș fi putut să “vând” (și chiar să livrez) rețeta lui cinci kiliograme în cinci zile. Aș fi putut să-mi construiesc discursul pe sensibilitatea omului care vrea să slăbească, cu orice preț, folosind “undițele” uzuale pentru pescuit trafic și speranțele cetățenilor: “Top 5 alimente care te ajută să slăbești”, “Cum să mănânci ca să trăiești o mie de ani” și așa mai departe. Puține lucruri îngrașă o afacere mai tare decât speculatul sentimentului de vinovăție, urmat de întinderea, galant, a șervețelului de șters nasul, în așteptarea intrării în clubul celor care știu Secretul (mâncatului sănătos, slăbitului numaidecât etc.) Ar fi fost ușor să fac lucrurile așa. Și ar fi fost un mare bullshit.

Salut! Sunt Ana Naie, food coach, și am decis că bullshit-ul nu e o opțiune.

Dacă vom lucra împreună, nu o să afli niciun secret 🙂 Ba chiar o să ai o mare (și reală) senzație că știai destul de multe dintre lucrurile pe care am să ți le povestesc. Pentru că, între altele, cu asta mă ocup. Scot la suprafață adevăruri care erau deja în tine, acoperite în ani de zile de autoconvingere că există ceva ce ție îți scapă, ceva ce altcineva a scris pe supracoperta unei cărți pe care a vândut-o (cam ca în filmul ăla, Serendipity) unui anticariat. Credința ta că dacă răscolești suficient internetul, o să găsești acea carte despre tine. Ghici ce? Nu a scris nimeni o carte despre tine. Dar o poți face tu, iar cu asta, fix cu asta, te pot ajuta eu.

Ai o relație tulbure cu mâncarea? Sau poate niște incertitudini? Te frământă ceva? Simți că vrei sa faci o schimbare în obiceiurile tale alimentare și nu știi de unde să o apuci? Și poate nici de ce vrei să faci asta? Hai să vorbim. Îți pot oferi o altă perspectivă asupra alimentației, momentul tău de reset, o pagină goală pe care să începi să-ți rescrii povestea. Și în toată calatoria asta, îți pot sta alături, atât cât vei simți nevoia.

În secțiunea CUM FUNCȚIONEAZĂ vezi exact cum se desfășoară lucrurile. Iar dacă vrei să afli mai multe despre mine și cam ce-am reușit să fac în viața asta, poți accesa profilul de LinkedIn. Dacă vrei să afli și mai multe despre mine, îmi poți citi blogul. Scriu pe http://easypeasy.ro/ din 2009, cu autenticitate, despre experiențele mele din viață și din farfurie. E o treabă pur personală, dar e ok, pentru că la fel e și ceea ce fac la job. O să-ți mai spun doar că dacă vrei să facem o brânză, trebuie să ai încredere. Ca și mine, de altfel. Pentru că atunci când un om ține cu degetul un cui și altul dă cu ciocanul, nu prea ai ce face decât să te încrezi.

Îți mulțumesc pentru timpul tău. Ți-l ofer la schimb pe al meu 🙂

Ana Naie
food coach
ana@easypeasy.ro

Foto: Cătălina Zaharescu Tiensuu – http://www.kissthecook.ro/